Äitiysviikonloppu

Äitiysviikonloppu on sinulle, tuleva äiti, kun:

  • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi raskauden aikana
  • Haluat valmistautua synnytykseen niin fyysisesti kuin henkisesti
  • Haluat keinoja helpottaa palautumista synnytyksen jälkeen
  • Haluat tutustua ja jakaa ajatuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien naisten kanssa
  • Haluat palvelua, joka on räätälöity raskaana oleville naisille

Äitiysviikonloppu

Äitiysviikonloppu on odottavien äitien breikki arjesta ja mahdollisuus keskittyä täysin omaan hyvinvointiin ja raskauteen. Se on retriitinomainen "miniloma", jonka ohjelma on suunniteltu tukemaan hyvinvointia raskauden aikana sekä valmistamaan tulevia äitejä positiivisen synnytyksen ja äitiyden kokemukseen.

Jokainen tapahtuma sisältää synnytysvalmennuksen sekä muuta hyvinvointia tukevaa ohjelmaa, henkilökohtaisen raskauskuvauksen, hotellimajoituksen yhden hengen huoneessa ja ruokailut raskausajan rajoitukset huomioiden (2hh mahdollinen, jos osallistut ystävän kanssa).

Äitiysviikonloppu on mahtava tapa tutustua muihin odottaviin äiteihin ja vaihtaa ajatuksia heidän sekä tapahtumaan osallistuvien raskauteen erikoistuneiden ammattilaisten kanssa. Sekä ensi- että uudelleensynnyttäjät ovat tervetulleita tapahtumaan.

Jokaiseen ryhmään otetaan normaalisti ainoastaan 10-15 henkilöä, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tuoda omia ajatuksia esiin ohjelman aikana, ja jotta ohjaajat pystyvät huomioimaan jokaisen osallistujan. Tällä hetkellä rajoitamme kunkin tapahtuman osallistujamäärän alle 10 henkeen.

Lue tarkempi ohjelman kuvaus ja sisältö kunkin tapahtuman sivulta.