Äitiystapahtumat

ÄITIYSPÄIVÄ TAI -VIIKONLOPPU ON SINULLE TULEVA ÄITI, KUN:

  • Haluat panostaa omaan hyvinvointiisi raskauden aikana
  • Haluat valmistautua synnytykseen niin fyysisesti kuin henkisesti
  • Haluat keinoja helpottaa palautumista synnytyksen jälkeen
  • Haluat tutustua ja jakaa ajatuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien naisten kanssa
  • Haluat palvelua, joka on räätälöity raskaana oleville naisille

ÄITIYSPÄIVÄ JA ÄITIYSVIIKONLOPPU

Äitiyspäivät ja äitiysviikonloput ovat odottavien äitien breikki arjesta ja mahdollisuus keskittyä täysin omaan hyvinvointiin ja raskauteen. Molempien tapahtumien ohjelma on suunniteltu tukemaan hyvinvointia raskauden aikana sekä valmistamaan tulevia äitejä positiivisen synnytyksen ja äitiyden kokemukseen.

Jokainen tapahtuma sisältää synnytysvalmennuksen ja muuta hyvinvointia tukevaa ohjelmaa sekä ruokailut raskausajan rajoitukset huomioiden. Äitiysviikonloput sisältävät lisäksi vaihtelevaa ohjelmaa mm. henkilökohtainen raskauskuvaus.

Äitiyspäivät ja -viikonloput ovat mahtava tapa tutustua muihin odottaviin äiteihin ja vaihtaa ajatuksia heidän sekä tapahtumaan osallistuvien raskauteen erikoistuneiden ammattilaisten kanssa. Sekä ensi- että uudelleensynnyttäjät ovat tervetulleita tapahtumaan.

Jokaiseen ryhmään otetaan normaalisti ainoastaan 10-15 henkilöä, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tuoda omia ajatuksia esiin ohjelman aikana, ja jotta ohjaajat pystyvät huomioimaan jokaisen osallistujan. Tällä hetkellä rajoitamme kunkin tapahtuman osallistujamäärän 8 henkeen.


Seuraava tapahtumamme:

Tapahtumat ovat tauolla