ELSA MARKKANEN

Elsa on äiti, vaimo, tytär, sisko, ystävä ja ennen kaikkea nainen. Koulutukseltaan Elsa on kätilö ja terveydenhoitaja, doula sekä Hybnobirthing® -hypnosynnytysvalmentaja. Hän on ehtinyt pyöräyttämään kolme lasta opiskelujen, töiden ja koulutusten lomassa. Pari vuotta sitten Elsa perusti oman kätilöyrityksen nimeltä Kuplassa. Juuret hänellä ovat Joensuussa, mikä ei jää murteesta epäselväksi. Luonteeltaan Elsa on rento, omasta mielestä hauska ja helposti innostuva joogahippi, joka ei valitettavasti ehdi joogaamaan niin usein kuin haluaisi. Elsa on aamu-uninen ja hidasliikkeinen taivaanrannan maalari, mutta toisaalta myös määrätietoinen ja päättäväinen. Unelmat ovat siis tehty saavutettaviksi!

Elsa suhtautuu intohimoisesti ja mielenkiinnolla koko ihmisen lisääntymisprosessiin! Miten naisella voikaan olla niin ihmeellinen keho, että se osaa kasvattaa sisällään uuden ihmisen? Jos naisen keho osaa luoda uutta elämää, niin osaa se myös varmasti synnyttää. Evoluutio onkin kehitellyt naiselle mitä hienoimman vehkeen ja apukeinot synnyttämistä varten. Naiset tarvitsevat vain rohkaisua siihen, että uskovat itseensä ja kuuntelevat kehoansa!

Vuosien saatossa Elsa on perehtynyt paljon erilaisiin fyysisiin keinoihin rentouttaa mieltä ja kehoa synnytyksessä, kuten spinning babies®, joogaliina, vesi, qua sha, synnytyslaulu, rebozo ja akupainanta. Hän kokee, että synnyttäminen on kuitenkin pitkältä korvien välinen juttu; tarkoittaen, että synnytyksen kulkuun ja synnytyskokemukseen vaikuttaa paljon, ellei eniten, se miten hyvin äiti pystyy hallitsemaan omaa mieltään ja heittäytymään synnytykseen. Mutta mistä sitten löytäisi sen luottamuksen omaan kehoon, vauvaan ja synnytyksen kulkuun? Rakastamalla itseään ehdoitta, vaihtamalla alitajunnan haitalliset uskomukset voimaannuttaviin synnytysmielikuviin sekä opettelemalla kuuntelemaan kehon sisäisiä viestejä. Vankkumattomalla itseluottamuksella ja kehoa rauhoittavalla hengityksellä pääsee jo todella pitkälle.

Elsan synnytysvalmennussisältö 

www.kuplassa.fi
www.hypnosynnytysvalmennus.fi
Instagram: katilonkuplassa