ETÄOSALLISTUMINEN

Tervetuloa osallistumaan etänä Onnen Kuplia ilmaisiin sisältöihin.

Etäosallistuminen EI vaadi ilmoittautumista.


OSALLISTU ZOOMISSA (Jokainen ohjaus tallennetaan)

  • 100 ensimmäistä voi osallistua Onnen Kuplia sisältöihin etänä Zoomin kautta. Etäosallistumisen etuna on se, että pystyt kommentoimaan ja esittämään kysymyksiä ohjaajille sekä halutessasi tutustumaan ja vaihtamaan kokemuksia  muiden etäosallistujien kanssa. 
  • Osallistumislinkit jaetaan Onnen Kuplia Instagramin bion Linktreessä sekä Onnen Kuplia Online Facebook-ryhmässä tapahtumapäivänä.
  • Näin saat parhaan kokemuksen Zoomin kautta:
  1. Lataa etukäteen Zoom meetings, jonka kautta osallistut (voit toki osallistua vain selaimen kautta).
  2. Valitse Speaker view, jolloin sinulle näkyy vain ohjaaja sekä hänen jakamansa materiaali.
  3. Valitse Full Screen
  4. Valitse itse haluatko pitää kameran päällä vai et, mikit tulee pitää kiinni ohjauksen ajan.
  5. Esitä ohjaajalle kysymyksiä chatissa sitä mukaa kun ne tulevat mieleesi. Ohjaajasta riippuen niihin vastataan sitä mukaa, kun niitä tulee tai ohjauksen lopussa.


SEURAA SISÄLTÖÄ, JOKA ON STRIIMATTU ONNEN KUPLIA -FACEBOOK-SIVULLE


KATSO SISÄLLÖT JÄLKEENPÄIN TALLENTEENA

  • Tallenteet tulevat katsottavaksi Onnen Kuplia Online Facebook -ryhmään vuorokauden sisällä tapahtumasta. Osa sisällöistä on katsottavissa lokakuun ajan, osa säilyy katsottavana pidemmän aikaa.
  • Muistathan tykätä tai kommentoida, jos katsot tallenteen. Tämä on tärkeää, jotta tiedämme kannattaako vastaavia sisältöjä tuottaa jatkossa.


Muutama etäsisältö on tulossa jo syyskuun aikana - liity Onnen Kuplia Online Facebook -ryhmään ja seuraa someamme, näin tuet myös näiden ilmaisohjelmien järjestämistä.