HENNA HEIMONEN

Olen joogaopettaja Henna Heimonen. Missioni on jakaa iloa, inspiraatiota ja hyväksyntää kohti tasapainoista hyvinvointia.

Löysin joogan vuonna 2000 ja siitä lähtien se on johdattanut minua olemaan rohkea, avoin ja itsevarma. Jooga on avannut mieltäni ja kehoani ja sen avulla olen oppinut näkemään asiat selkeämmin. Minulle jooga on elämäntapa.

Olen kouluttautunut astanga- ja yinjoogaopettajaksi sekä olen erikoistunut raskaus- ja äitiysajan joogaan. Joogapolulleni on mahtunut lukuisia vaikuttavia opettajia ja oppilaita. Olen ikuisesti kiitollinen heille saamastani tiedosta, taidosta ja energiasta. Opettajiani ovat olleet mm. Maty Ezraty, Nancy Gilgoff, Mark Darby, Francoise Freedman sekä jooogamentorini Magnus Appelberg.

Tunneilla yhdistelen osaamistani omaperäisesti ja leikkisästi. Huomioin erityistarpeesi ja kannustan sinua löytämään oman, persoonallisen tapasi liikkua. Kiinnitän erityisesti huomiota kehon linjaukseen sekä hengitystekniikkaan. On tärkeää, että opit kuuntelemaan ja kunnioittamaan omia rajojasi: eri päivinä harjoitus saa näyttää ja tuntua erilaiselta. Tuntini ovat dynaamisia ja energisiä sekä samalla meditatiivisia. Opit päästämään irti arjen paineista, stressistä ja kiireestä sekä olemaan armollisempi itsellesi.

Henna ohjaa äitiysviikonlopuissa raskausjoogaa.

Instagram: yogahenna
Facebook: Yoga Henna