KOKEMUKSIA

Upean monipuolinen ohjelma, josta välittyi järjestäjien ote hommaan koko sydämen täydeltään. Viikonlopusta jäi lämmin ja luottavainen olo synnytyksen lähestyessä. Tuntui, että minusta ja meistä vauvani ja puolisonikin kanssa oikeasti välitettiin ja minulle tarjoiltiin vain parasta niin fiiliksen kuin sisällönkin puolesta. Olen kiitollinen!

"Synnytysvalmennuksen jälkeen olisin valmis jo synnyttämään. Sain hyviä vinkkejä loppuraskauteen ja mitä voin tehdä synnytyssalissa helpottaakseni oloa ja synnytystä. Tämän olisin halunnut tietää jo viime synnytyksessä."

"Viikonlopun ansiosta olen valmiimpi kohtaamaan synnytyksen ja ottamaan vastaan avoimin mielin kaiken mitä siinä voi tulla vastaan. Mieli on rauhallinen." 

"Ihana, rentouttava kokonaisuus! Taaperoarjessa riittää vilinää, ja siksi oli upeaa saada keskittyä hetki vain itseensä ja tulevaan vauvaan, mukavissa puitteissa. Hieno kokonaisuus!"

" Osteopatia apuna raskausaikana ja synnytyksen jälkeen oli minulle aivan uutta ja sain todella hyviä ohjeita siihen, miten voin helpottaa raskausajan kipuja kotona ja tehdä harjoituksia yhdessä miehen kanssa. Nyt on huomattavasti helpompi olla."

"Tahdon kiittää ihanaa järjestäjää, jonka kädenjäljestä ja huolenpidosta näkyi, että tapahtuma oli rakkaudella tehty, sekä ammattitaitoisia ja superlahjakkaita ohjaajia, jotka ammensivat osaamistaan meille."

"Liikuttunein ja kiitollisin mielin ja kehoin päättyi äitiysviikonloppu. Kohokohtia viikonlopussa olivat: 1. sain vauvan kohdussa liikkumiselle tilaa tunnelmallisessa raskausjoogassa, jonka aikana tunsin yhteyden vauvaan vahvistuneen 2. käytännön opit, joidan ansiosta synnyttämään lähteminen tuntuu hyvältä ja luottavaiselta 3. muiden äitien kanssa vaihdetut kokemukset 4. odottajien piirissä minua kosketti, kun valitsin intuitiivisesti pakasta kortin, joka vahvistaa ja muistuttaa minua siitä, että olen paras äiti lapselleni."