KOKEMUKSIA TAPAHTUMISTA

"Upean monipuolinen ohjelma, josta välittyi järjestäjien ote hommaan koko sydämen täydeltään. Viikonlopusta jäi lämmin ja luottavainen olo synnytyksen lähestyessä. Tuntui, että minusta ja meistä vauvani ja puolisonikin kanssa oikeasti välitettiin ja minulle tarjoiltiin vain parasta niin fiiliksen kuin sisällönkin puolesta. Olen kiitollinen!"

"Äitiysviikonloppu oli oikein onnistunut kokonaisuus! Korona oli otettu kaikessa hyvin huomioon, niin että olosuhteista huolimatta oli turvallinen olo. Krapihovi paikkana toimi hyvin, oli idyllinen ja kodikas, ruoka herkullista. Kiva kun ehti mm. ruokaillessa jutella vertaistuellisessa hengessä muiden odottajien kanssa raskauden herättämistä tuntemuksista ja muusta vauvaan liityvästä.
Ohjelma antoi paljon lisää tietoutta synnytykseen ja tulevaan aikaan vauva kanssa. Kiva kun myös puolisot saivat tulla toisena päivänä hetkeksi mukaan kuuntelemaan ja saamaan vinkkejä."

"Synnytysvalmennuksen jälkeen olisin valmis jo synnyttämään. Sain hyviä vinkkejä loppuraskauteen ja mitä voin tehdä synnytyssalissa helpottaakseni oloa ja synnytystä. Tämän olisin halunnut tietää jo viime synnytyksessä."

"Viikonlopun ansiosta olen valmiimpi kohtaamaan synnytyksen ja ottamaan vastaan avoimin mielin kaiken mitä siinä voi tulla vastaan. Mieli on rauhallinen." 

"Todella lämmintunnelmainen viikonloppu heti saapumisesta lähtien, iso kiitos siitä - tunsin todella oloni tervetulleeksi koko viikonlopun ajan.Pitkä kokemus tapahtumajärjestämisestä näkyi viikonlopun järjestelyissä, kaikki oli hoidettu tosi ammattitaidolla ja laadukkaasti, mutta kuitenkin yksilöllisellä ja persoonallisella otteella. Koronatilanne tietysti mietitytti pitkin syksyä, mutta infoaminen siitä oli hoidettu hyvin ja samoin tapahtuman järjestelyissä se oli huomioitu hyvin - olisi kaduttanut, jos olisin päätynyt perumaan osallistumisen, koska tämä oli itselleni tosi tärkeä viikonloppu, kun syksy on ollut aika hektinen, ja tuntuu ettei ole ollut oikein aikaa valmistautua synnytykseen saati vanhemmuuteen kunnolla. Nyt viikonlopun jälkeen on ihan eri tavalla luottavainen fiilis esimerkiksi siihen, miten synnytyksen kulkuun ja kokemukseen voisi itse vaikuttaa ja millaisiin asioihin on siihen liittyen hyvä vielä tutustua lisää.

" Osteopatia apuna raskausaikana ja synnytyksen jälkeen oli minulle aivan uutta ja sain todella hyviä ohjeita siihen, miten voin helpottaa raskausajan kipuja kotona ja tehdä harjoituksia yhdessä miehen kanssa. Nyt on huomattavasti helpompi olla."

"Tahdon kiittää ihanaa järjestäjää, jonka kädenjäljestä ja huolenpidosta näkyi, että tapahtuma oli rakkaudella tehty, sekä ammattitaitoisia ja superlahjakkaita ohjaajia, jotka ammensivat osaamistaan meille."

"Mielestäni kaikki ohjelmaosuudet olivat tarpeeksi asiantuntijoita omalla alallaan. Nämä usein myös mielipidekysymyksiä, mutta kun kyse on raskaudesta ja vauvoista mielestäni ei voi koskaan liikaa painottaa että mielummin itse kuuntelen asiantuntijaa ja henkilöä jolla on monen vuoden kokemus. Eli tässä oli hyvin valittu puhuvat henkilöt. "

"Liikuttunein ja kiitollisin mielin ja kehoin päättyi äitiysviikonloppu. Kohokohtia viikonlopussa olivat: 1. sain vauvan kohdussa liikkumiselle tilaa tunnelmallisessa raskausjoogassa, jonka aikana tunsin yhteyden vauvaan vahvistuneen 2. käytännön opit, joidan ansiosta synnyttämään lähteminen tuntuu hyvältä ja luottavaiselta 3. muiden äitien kanssa vaihdetut kokemukset 4. odottajien piirissä minua kosketti, kun valitsin intuitiivisesti pakasta kortin, joka vahvistaa ja muistuttaa minua siitä, että olen paras äiti lapselleni."