KRISTA KATAINEN (Kolmen Sydämen Kätilö)

Krista on kätilö, doula, imetysohjaaja, vaimo sekä neljän valloittavan ja vauhdikkaan pienen lapsen äiti. Parhaillaan hän opiskelee täydennyskoulutuksessa terveydenhoitajan tutkintoa. Aiemmin hän on tehnyt töitä Naistenklinikan synnytyssalissa ja synnyttäneiden osastolla, sekä Porvoon sairaalassa synnytysten parissa ja lastenosastolla. Kristan yritys Kolmen Sydämen Kätilö syntyi alkuvuodesta 2017 - intohimosta sydäntyötä kohtaan!

"Koin, että kätilödoulana voisin tarjota entistä kokonaisvaltaisemmin osaamistani ja empaattista läsnäoloani sekä tukeani sitä kaipaaville."

Krista toivookin, että jokaisella synnyttäjällä on tarvittavat tiedot ja erilaisia keinoja helpottaa omaa oloaan synnytyksen hetkellä sekä luottamusta etsiä oman kehon sisäistä synnytysvoimaa ja omaa tapaansa synnyttää. Luonnonmukaisuuden edistäminen synnytyksessä ja muutenkin elämässä on lähellä Kristan sydäntä, mutta kätilönä hän kunnioittaa myös synnyttäjän toiveita mahdollisesta lääkkeellisestä kivunlievityksestä. Parhaassa tapauksessa myös puolisolla on uuden edessä erilaisia keinoja auttaa ja tukea synnyttäjää. "Uskon, että odotusaika, synnytys sekä sen jälkeinen vauva-aika voivat olla erittäin miellyttäviä ja positiivisella tavalla mieleenpainuvia kokemuksia!"

Luonteeltaan Krista on helposti innostuva, avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä. Hän on saanut perheensä kanssa kokea neljä erilaista odotusta, synnytystä ja vauva-aikaa, kaikki omalla uniikilla tavallaan kovin luonnollisena ja voimauttavana. Kristan tavoite onkin, että muutkin perheet saisivat kokea vauvan odotuksen, vauvan syntymän ja synnytyksen jälkeisen vauva-ajan mahdollisimman antoisana ja voimaa tuovana, ennemmin kuin voimaa vievänä aikana -jopa niin upeana, että he haluavat ehdottomasti kokea ne hetket uudelleen!

Kolmen Sydämen Kätilö tarjoaa yksityisiä kätilö- ja doulapalveluita perhelähtöisesti. Kätilödoulapalvelu on yksi suosituimmista ja kokonaisvaltaisimmista palveluista. Siinä odottaja ja mahdollinen puoliso pääsevät hyvissä ajoin tutustumaan itse valitsemaansa kätilödoulaan ja yhdessä valmistautumaan tulevaan synnytykseen. Tapaamiset sisältävät yleensä henkilökohtaista synnytysvalmennusta, mahdollisesti synnytystoivelistan suunnittelua ja edellisen synnytyksen läpikäyntiä tai keskustelua synnytyspelkoon liittyen. Asiakkaat saavat siis käyttöönsä kaiken kätilön tietotaidon, mutta myös doulan jatkuvan tuen niin odotuksen kuin synnytyksenkin aikana. Krista on toiminut kätilödoulana nyt yli neljässäkymmenessä synnytyksessä!

Kolmen Sydämen Kätilö tarjoaa lisäksi kätilön pitämää ryhmämuotoista synnytysvalmennusta, imetysohjausta kotikäynteinä ja synnytyskeskustelua/ synnytyksen läpikäyntiä yhdessä kätilön kanssa. Vuokrattavissa on Elle TENS -laitteita, imetysapulaitteita ja vauvavaaka. Kaikki kätilö- ja doulapalvelut ovat saatavissa myös etänä. Krista palvelee sujuvasti sekä molemmilla kotikielillään eli suomeksi ja ruotsiksi että myös englanniksi. Krista toimii Porvoosta käsin, mutta toimialue on laaja, koska Porvoosta on noin 30-60min matka esimerkiksi Sipooseen, Loviisaan, pääkaupunkiseudulle, Kotkaan ja Lahteen.

Kristan synnytysvalmennussisältö 

www.katiloporvoo.fi
Facebook: KolmenSydamenKatilo
Instagram: kolmensydamenkatilo