Jakso 15: Parisuhde raskauden ja vauvavuoden aikana

18.03.2021

Tässä jaksossa keskustellaan tietoisuus-, tunne- ja parisuhdetaidoista raskauden aikana ja vauvaperheessä. Tosin jakso sisältää paljon hyvää ajateltavaa ihan jokaiseen parisuhteeseen, oli perheessä lapsia tai ei.

Vieraana on Elina Kauppila, joka on tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, filosofian maisteri ja Onni & Hoiva oy:n toimitusjohtaja ja tietokirjailija. 

Jaksossa keskustellaan mm. raskauden vaikutuksesta parisuhteeseen, kumppanin osallisuudesta raskauteen, siitä, kuinka pitää huolta parisuhteesta vauvavuoden aikana, väsymyksestä ja väärinymmärryksistä, erilaisista mielipiteistä ja tavoista toimia sekä epäsuhtaisesta töiden jakaantumisesta ja raha-asioista.


Elinan Ihana perhe -FB-yhteisö 

Lastenkeskus - Elinan kirja Kiusaamisen ehkäisystä lasten vertaisryhmissä

Viisas elämä - Muut Elinan kirjoittamat kirjat

Kiintymysvanhemmuusperheet ry on yhdistys lapsentahtisesta ja lempeästä kasvatuksesta kiinnostuneille. 

Onni ja hoiva

Thomas Gordon


Onnen Kuplia etävalmennukset ja tapahtumat raskauteen ja vauvavuoteen

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää raskauden tai vauvavuoden aiheista mukaanlukien äidin hyvinvointi, lue lisää etävalmennuksista raskausaikaan sekä vauvavuoteen tai Onnen Kuplia -äitiysviikonlopuista, joiden aikana tuleva äiti saa keskittyä täysin omaan hyvinvointiin, raskauteen ja synnytykseen valmistautumiseen.

Onnen Kuplia löytyy myös Instagramissa ja Facebookissa. Olisi aivan huippua, jos jaat tietoa podcastista, tapahtumista ja webinaareista tuttavillesi, joille aihe on ajankohtainen. Kiitos miljoonasti!