Jakso 22: Isä tai kumppani vauvamatkalla

28.06.2021

Jakson mainos: If Vakuutus

Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka isä tai kumppani voi valmistautua synnytykseen ja vauvan tuloon. Vieraana on Silja Seppänen (Vauvantai), joka on kouluttanut myös Kätilöliiton synnytysseminaarissa puolison roolin vahvistamisesta synnytyskumppanina.

"Kumppanin osa synnytyksessä ei ole vain olla synnyttäjän tukena, vaan hän on tärkeä osa laadukasta hoitoa ja hyvää synnytyskokemusta."

Puhumme jaksossa mm. siitä miten isä tai kumppani voi valmistautua synnytykseen, mitä hänen olisi hyvä tietää etukäteen ja miten hän voi olla synnyttäjän tukena synnytyksen eri vaiheissa. Silja kertoo myös mitkä asiat yllättävät usein synnytyksen aikana ja mihin asioihin toinen vanhempi voi erityisesti kiinnittää huomiota vauvan syntymän jälkeen. Lopussa puhumme siitä miten odottaja voi huomioida toista osapuolta jos raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Silja tiivistää kauniisti, mitkä asiat ovat tärkeimpiä kun valmistaudutaan yhteiseen vauvamatkaan.

Käy tutustumassa Vauvantaihin täällä.

Silja / Vauvantai löytyy myös somessa: Instagram & Facebook

Huomaathan, että Vauvantailla on tulossa synnytysvalmennuksia myös kesäaikaan heinäkuussa sekä elokuussa Tampereella. Katso lisää Vauvantain valmennuksista tästä.


Jakson alussa mainittu:

IF Vakuutuksen vauvavakuutus jo syntymättömälle lapselle

IF Vakuutuksen lapsivakuutus


Katso lisää myös seuraavista:

Onnen Kuplia Online - ilmaiset sisällöt raskauteen ja vauvavuoteen - Lue lisää

Onnen Kuplia äitiyspäivät tai -viikonloput synnytykseen valmistautumiseen -Lue lisää

Onnen Kuplia löytyy myös Instagramissa ja Facebookissa. Olisi aivan huippua, jos jaat tietoa podcastista, tapahtumista ja Onnen Kuplia Online -sisällöistä tuttavillesi, joille aihe on ajankohtainen. Kiitos miljoonasti!