Jakso 23: Voimaa naisille

04.07.2021

Tässä jaksossa puhutaan voima- ja kuntotreenistä raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Vieraana jaksossa on Voimaa naisille -kaksikko: Annukka Tammikivi, joka on naisten hyvinvointiin erikoistunut PT ja hieroja sekä Camilla Marjamäki, joka on äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti , voimaharjoitteluvalmentaja sekä potkunyrkkeilyn EM.

Jaksossa puhumme mm. asioista mihin olisi hyvä kiinnittää huomiota treenaamisessa raskauden aikana, mihin asti voi treenata ns. normaalisti, hyvistä raskautta ja vauvavuoden hyvinvointia tukevista liikkeistä, treenitehoista ja sykeseurannasta. Annukka ja Cami kertovat monia yllättävän tiedon ja ohjeen lantionpohjan treenaamiseen raskausaikana sekä synnytyksen jälkeen. He vastaavat myös milloin ja miten treenaamisen voi aloittaa tai miten se kannattaisi aloittaa synnytyksen jälkeen, mitkä ovat hyviä liikkeitä vahvistamaan nostelusta kipeytynyttä selkää sekä koska on palautunut niin, että uskaltaa treenata täysillä.

Tutustu paremmin Annukkaan ja Camiin:

Annukka Tammikivi: nettisivu, instagram, facebook

Camilla Marjamäki: nettisivu, instagram, facebook


Katso lisää myös seuraavista:

Onnen Kuplia Online - ilmaiset sisällöt raskauteen ja vauvavuoteen - Lue lisää

Onnen Kuplia äitiyspäivät tai -viikonloput synnytykseen valmistautumiseen -Lue lisää

Onnen Kuplia löytyy myös Instagramissa ja Facebookissa. Olisi aivan huippua, jos jaat tietoa podcastista, tapahtumista ja Onnen Kuplia Online -sisällöistä tuttavillesi, joille aihe on ajankohtainen. Kiitos miljoonasti!