Jakso 25: Perhevarallisuus- ja perintöoikeudelliset kysymykset lapsiperheessä

13.08.2021

Tässä jaksossa puhutaan perhevarallisuus- ja perintöasioista lapsiperheessä. Vieraana on näihin aiheisiin erikoistunut lakimies Niina Kosunen, Lakitoimisto Kunnes.

Aloitamme jakson keskustelemalla siitä, mikä on yleisin asia tai kiista, joka Niinalle tulee vastaan työssään ja jonka jälkeen ihmiset sanovat, että voi kun olisin tajunnut varautua tähän etukäteen.

Puhumme myös mahdollisuuksista vaikuttaa perhevarallisuus- ja perintökysymyksiin ja syistä, miksi kyseenomaiset asiakirjat kannattaa tehdä. Puhumme lisäksi eri perhemuotojen vaikutuksesta perhevarallisuus- ja perintöasioihin.

Tarjous

Jos jakson kuuntelun jälkeen tuli olo, että pitäisipä hoitaa nämä asiakirjat kuntoon, niin tässä ilouutisia... Niinan Lakitoimisto Kunnes tarjoaa Onnen Kuplia kuulijoille 25 % alennuksen heille laadituista oikeudellisista asiakirjoista. Tarjous on voimassa joulukuun 2021 loppuun mennessä tehdyissä tilauksissa. Ota yhteys Niinaan niina@lakitoimistokunnes.com 

Lisää tietoa

Lakitoimisto Kunnes löytyy myös Instagramista ja Facebookista. Tililtä löytyy paljon hyviä asiapostauksia aiheeseen liittyen.


Katso lisää myös seuraavista:

Onnen Kuplia Online - ilmaiset sisällöt raskauteen ja vauvavuoteen - Lue lisää

Onnen Kuplia äitiyspäivät tai -viikonloput synnytykseen valmistautumiseen -Lue lisää

Onnen Kuplia löytyy myös Instagramissa ja Facebookissa. Olisi aivan huippua, jos jaat tietoa podcastista, tapahtumista ja Onnen Kuplia Online -sisällöistä tuttavillesi, joille aihe on ajankohtainen. Kiitos miljoonasti!