LAURA CARLBORG

Laura on kolmen, kohta jo teini-ikäisen tytön äiti ja jooga ohjaaja Purna Yoga Helsingissä. Joogan merkitys on kasvanut hänen elämässään vuosi vuodelta noin viidentoista vuoden ajan. Jo esikoistaan synnyttäessä hän tunsi hengityksen voiman, miten sillä voi konkreettisesti vaikuttaa tunnetiloihin ja tasoittaa mielentilojen vaihteluja. Unohtamatta sitä, että hengitys on myös mitä luonnonmukaisin kivunlievittäjä. 

Ohjaamillaan prenatal jooga tunneilla Laura sanoo keskittyvänsä valmistelemaan naisten kehoa synnytykseen. Pehmeillä liikkeillä luodaan lisää tilaa ja elastisuutta lantion seudulle ja avataan hartiaseutua. Jokaisella tunnilla tehdään myös hengitys, meditaatio ja rentoutus harjoituksia jotta jokainen äiti voisi lähteä synnyttämään siihen valmistautuneena ja tietoisena tekniikoista joilla omaa oloa voi helpottaa ja mahdollisesti jopa nopeuttaa synnytyksen kulkua.

Laura ohjaa myös synnytyksen jälkeisiä Postanatal Yoga tunteja, joissa kuntoutetaan kehoa synnytyksen jälkeen. Näille tunneille voi saapua vauvan kanssa. Laura on opiskellut myös Vauvahierontaa ja Joogaa vauvan kanssa:"Me kaikki tiedämme kosketuksen tärkeyden ihmisten ja varsinkin vauvojen elämässä. Vauva elää koko kehollaan ja kaikilla aisteillaan. Yhteiset hieronta ja joogahetket vauvan kanssa voimistavat suhdetta tähän uuteen ihmeelliseen ihmiseen ja niitä voi vauvan kanssa tehdä sekä isät että äidit".

Voit lukea lisää Lauran ohjaamista tunneista täältä:

www.purnayoga.fi