SYNNYTYSVALMENNUS 9.-10.10.


Tämä on viikonloppu, jolloin saat keskittyä omaan hyvinvointiisi ja raskauteen. Päivien aikana saat tietoa synnytyksestä, keinoja helpottaa omaa oloasi synnytyksen aikana ja luottamusta omaan tapaasi synnyttää. Voit osallistua viikonloppuun etänä Zoomin välityksellä tai livenä, jolloin sinulla on mahdollisuus tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin ja osallistua aktiivisemmin viikonlopun sisältöihin.

Viikonloppu järjestetään #tilanvaltaajat-kuukauden yhteydessä, jolloin Onnen Kuplia saa liiketilat käyttöönsä lokakuun ajaksi yhteistyössä Ping-Helsingin ja Torikortteleiden kanssa. Tämä mahdollistaa kattavan synnytysvalmennuksen järjestämisen huomattavasti normaalia edullisemmin.

Sijainti: Kiseleffin talo, Aleksanterinkatu 28, Helsinki

OHJELMA

Lauantai 9.10.

10:00 - 11:30 Synnytysvalmennus: Synnytyksen kulku (Eeva Itkonen)

11:30 - 13:00 Lounastauko - liveosallistumisen hintaan kuuluu brunssi @Ravintola Sunn

13:00 - 15:00 Synnytysvalmennus: Lääkkeellinen ja lääkkeetön kivunlievitys (Eeva Itkonen)

15:00 - 15:15 Tauko

15:15 - 16:45 Synnytysvalmennus: Tukihenkilönä synnytyksessä** (Eeva Itkonen)

Sunnuntai 10.10.

10:00 - 12:00 Liikkeen vaikutus synnytykseen (Hanna-Mari Nieminen, Hami)

12:00 - 13:00 Lounastauko - liveosallistumisen hintaan kuuluu lounas @Cafe Engel*

13:00 - 14:00 Hengitys voimavarana synnytyksessä (Hanna-Mari Nieminen, Hami)

14:00 - 14:15 Tauko

14:15 - 15:30 Raskausjooga (Hanna-Mari Nieminen, Hami)


Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

* Cafe Engel lounas sisältää salaatin tai lämpimän pääruuan.

** Aikataulu sisältää Tukihenkilönä synnytyksessä -osion. Tällä hetkellä näyttää lupaavalta, että tukihenkilö voi osallistua liveohjelmaan lauantaina 15:15 -16:45, mutta jos joudumme koronan vuoksi rajoittamaan tukihenkilön osallistumista, osio tulee katsottavaksi tallenteena kotoa käsin yhdessä tukihenkilön kanssa. 

ILMAINEN BABYBOX®


Mainos: BabyBox® on ilmainen lahja raskaana oleville, sekä tuoreille vanhemmille. Paketti sisältää vaihtelevia tuotteita ja alennuksia vauvavuoteen. Lokakuun Onnen Kuplia -livetapahtumien osallistujat saavat nyt oman Babyboxinsa tapahtuman aikana ilman erillistä rekisteröintiä.

Jos et osallistu Onnen Kuplia -livetapahtumiin, voit tilata oman Babyboxisi tästä ja noutaa sen Lastentarvike-liikkeestä ennen kuin lapsenne on 3 kuukautta vanha.


OSALLISTU ETÄNÄ

Etäosallistuminen sisältää aikataulun ohjatut sisällöt Zoomin välityksellä. Tallenteet ovat katsottavissa lokakuun ajan. Osallituessasi etänä Zoomin kautta voit esittää kysymyksiä chatin kautta, chatin kysymyksiin vastataan kunkin sisällön päätteeksi.

Paikkoja rajoitetusti

Hinta: 62€ (sis. alv)

ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme. Huomoithan, että tallenteet ovat katsottavissa lokakuun 2021 loppuun saakka, jonka jälkeen niitä ei pysty katsomaan. Etäosallistumisen peruutusehdot löytyvät verkkokaupastamme.

OSALLISTU LIVENÄ

Liveosallistuminen sisältää aikataulun ohjatut sisällöt paikan päällä sekä sisältöjen tallenteet, jotka ovat katsottavissa lokakuun ajan. Osallistuessasi livenä sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aktiivisesti koko ohjattujen sisältöjen ajan ja keskustella tauoilla ohjaajien sekä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Livepaikkoja on vain 8:lle hengelle

Hinta: 155€ (sis. alv)

ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova ja osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme. Lue tästä peruutusehtomme. Huomoithan, että tallenteet ovat katsottavissa lokakuun 2021 loppuun saakka, jonka jälkeen niitä ei pysty katsomaan.

Käy lukemassa varautumisestamme koronaan osiossa Usein kysytyt kysymykset.

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta tai ilmoittautumisesta, ota rohkeasti yhteyttä paula@onnenkuplia.fi