LOLA&LYKKE GIVE AWAY


MAINOS: Lola & Lykke

Lokakuun Onnen Kuplia järjestämissä Tilanvaltaajat -tapahtumien vauvakahviloissa on mahdollisuus sovittaa Lola & Lykken raskausaikaan tai synnytyksen jälkeiseen aikaan valmistettuja tukivöitä, jotka ovat fysioterapeuttien suosittemia ja lääkinnällisen laadun tukivöitä. Raskausajan tukivyö lievittää yleisiä raskausajan kipuja tehden raskausajastasi mukavamman. Synnytyksen jälkeinen tukivyö puolestaan auttaa toipumaan raskaudesta ja synnytyksestä paremmin.

Lokakuun päätteeksi toivomme, että nämä tukivyöt löytävät uuden tarvitsevan kodin, jolla ei ehkä muuten mahdollisuutta hankkia Lola & Lykken tukivyötä. Kerro alla, miksi sinun tai ystäväsi tulisi saada joko raskauden aikainen ja synnytyksen jälkeinen tukivyö?

Jaossa on yhteensä 7 tukivyötä raskausaikaan ja synnytyksen jälkeiseen aikaan eri kooissa. Lahjoitetut tukivyöt tulee hakea Senaatintorin vauvakahvilasta, Aleksanterinkatu 28 HKI, lokakuun viimeisellä viikolla joko tiistaina 26.10. tai torstaina 28.10. klo 9:30-15:30.

Hakemuksia ei enää oteta vastaan ja Lola&Lykke tukivyön saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lisäksi koodilla "onnenkuplia15" saat 15% alennuksen Lola & Lykken tukivöistä koko lokakuun ajan. Katso lisää ja tilaa tästä