ONNEN KUPLIA ONLINE

Liity mukaan Onnen Kuplia Online FB-yhteisöön!

Tässä FB-ryhmässä pääset osallistumaan ilmaisiin Onnen Kuplia tuottamiin raskausajan sekä vauvavuoden etäsisältöihin, jotka tukevat hyvinvointia ja vanhemmuutta, jotta sinun kokemuksesi tästä ainutlaatuisesta ajanjaksosta olisi mahdollisimman positiivinen.

Suunnitelmissa on monipuolista sisältöä raskausaikaan sekä vauvavuoteen, mm. pilatesta/kehonhuoltoa/joogaa, synnytykseen valmistautumista, synnyttäneen äidin hyvinvointia, tiedollisia sisältöjä kuten vauvan kehityksen tukeminen ja sormiruokailu sekä puuhaa vauvan kanssa kuten muskari jne.


OHJELMA

Onnen Kuplia Online -ryhmän etäsisällöt starttasivat hiljalleen touko- ja kesäkuussa, jatkuen elokuussa laajemmin. Katso alta lisätietoa valmennuksista, jotka ovat jo katsottavissa tallenteena Onnen Kuplia Online -ryhmän kautta.


Lantion seudun hyvinvointi ja rentoutus raskausaikana (20min)

Tällä lantionseutuun keskittyvällä lyhyellä harjoituksella tuot lempeää liikettä lannerankaan ja lonkkaniveliin, helpotat lantionpohjan jännittyneisyyttä, avaat kireyksiä lonkankoukistajista, pakarasta ja sisäreisistä, helpotat liitoskipuja ja herättelet uinuvia pakaralihaksia. Välineenä tennispallo ja filtti tai tyyny

Tunnin ohjaa: Äitiyspilatekseen erikoistunut Pilates Health- ja Mindfulnessohjaaja selä äitiysliikuntavalmentaja Miia Vauhkonen

Katso lisää Miiasta


Hengitys ja rintarangan liikkuvuus raskausaikana (20min)

Tällä lyhyellä harjoituksella teet tilaa hengitykselle, annat rintarangalle lempeää liikettä, avaat olkapäitä ja pidennät lantion ja kylkien välistä tilaa. Harjoituksen aikana keskitytään hengitykseen, rintarangan liikesuuntiin, kiertoihin, olkapäiden ja hartiaseudun hellimiseen

Tunnin ohjaa: Äitiyspilatekseen erikoistunut Pilates Health- ja Mindfulnessohjaaja selä äitiysliikuntavalmentaja Miia Vauhkonen

Katso lisää Miiasta


Mindfulness ja synnytyskipuun valmistautuminen raskausaikana (20min)

Tässä mindfulnessharjoituksessa työskennellään kivun kanssa. Tarvitset jääpalan ja pyyhkeen harjoitusta varten. Harjoituksen aikana opit, kuinka voit työskennellä kivun kanssa hyödyntäen hengitystä tai kehon neutraaleja kohtia huomion ankkurina ja miksi se on oleellista synnytyksen etenemisen kannalta.

Tunnin ohjaa: Äitiyspilatekseen erikoistunut Pilates Health- ja Mindfulnessohjaaja selä äitiysliikuntavalmentaja Miia Vauhkonen

Katso lisää Miiasta.

LOKAKUUSSA: ILMAISTAPAHTUMA LIVENÄ & ETÄNÄ

#TILANVALTAAJAT -tilat saatu näkyvyyttä vastaan yhteistyössä Torikorttelit & markkinointitoimisto Ping Helsinki.

Onnen Kuplia saa Torikortteleiden tilat Helsingin Senaatintorin kupeessa käyttöönsä koko lokakuun ajaksi yhdessä @tuplamatkalla IG-tilin kanssa. Onnen Kuplia järjestää tiloissa ilmaista ohjelmaa raskausaikaan ja vauvavuoteen ja Tuplamatkalla puolestaan vanhemmille päiväkotikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Onnen Kuplia järjestämiin tapahtumiin pääsee mukaan livenä sen hetkisen koronatilanteen sallimissa rajoissa, lisäksi ohjattuihin tuokioihin pääsee mukaan ilmaiseksi myös etänä Onnen Kuplia Online -FB-ryhmän kautta.

Seuraa Onnen Kuplia somessa ja liity Onnen Kuplia Online FB-ryhmään jo nyt, niin et missaa, mitä tulee tapahtumaan. Samalla tuet tämän ilmaistapahtuman järjestämistä, kiitos! YHTEISTYÖHÖN

Haluaisitko olla mukana tukemassa tuoreita vanhempia, tuomassa hyvinvointia ja iloa raskausaikaan sekä vauvavuoteen ohjaamalla sisältöä, johon voi osallistua kuka tahansa matalalla kynnyksellä sijainnista ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta?

Haluaisitko auttaa meitä järjestämään ilmaistapahtuman, joka sisältää vertaistukea vanhemmuuteen sekä tietoa ja hyvinvointia raskausaikaan sekä vauvavuoteen, etenkin nyt korona-aikana, jolloin useat julkiset palvelut ovat olleet tauolla tai laukkautettu?

Haluaisitko tavoittaa odottajia ja vauvaperheitä ja kertoa heille omista palveluistasi tai tuotteistasi, joista on iloa ja tukea odottajien ja vauvaperheiden arjessa?

Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä paula@onnenkuplia.fi