YHTEISTYÖ

Onnen Kuplia -perustaja Paula Jurvanen on toiminut vuosia tapahtuma-alan tuotanto- ja johtotehtävissä, sekä vastannut erilaisista yhteistyöprojekteista ympäri maailmaa.

Me Onnen Kuplissa olemme innoissamme raskaudesta ja vauvavuodesta. Toivomme lisäksi, että tulevilla äideillä ja uusilla vanhemmilla olisi riittävästi tietoa sekä mahdollisuus panostaa omaan hyvinvointiin. Tiedon saanti tämän koko elämän mullistavan ajanjakson aikana ei ole automaattisesti helppoa, ja hyvinvointiin ei osata tai ymmärretä panostaa. Haluammekin osaltamme vaikuttaa tähän positiivisesti, jotta vanhemmat voisivat nauttia täysillä raskaudesta sekä siitä nopeasti ohikiitävästä ajasta pienen vauvan kanssa.

Onnen Kuplia järjestää odottajien äitiysviikonloppuja sekä muita tapahtumia, joiden tavoite on tuoda iloa ja/tai tukea uusille äideille ja vanhemmille. Podcastissa keskustellaan raskauden ja vauvavuoden aiheista tavoitteena jakaa vertaistukea sekä äitiysalan ammattilaisten tiedonjyviä aiheisiin. Somessa jaamme mielellämme tietoa näihin aiheisiin sekä suosituksia hyödyllisistä tai ihanista asioista, jotka liittyvät raskauteen ja vauvavuoteen.

Jos tahdot tehdä kanssamme yhteistyötä tai keskustella kaupallisesta yhteistyöstä ole rohkeasti yhteydessä. Teemme erilaisia yhteistyöprojekteja ja -tapahtumia livenä sekä somen ja podcastin kautta. Lisäksi tarvittaessa käytettävissä on valokuvaaja ammattimaisempiin kuviin.

OTA YHTEYTTÄ

paula@onnenkuplia.fi

Instagram: onnenkuplia

Facebook: Onnen kuplia