PIRITTA KUUSELA

Osteopaatin kädet ja kätilön sydän

Piritta on 41-vuotias äiti, osteopaatti (AMK), kätilö sekä TCM-terapeutti. Piritan arkeen kuuluu neljän teinin ilona oleminen, yrittäjänä toimiminen sekä rakkaana harrastuksena voimaharjoittelu.

Osteopaatin ja kätilön koulutuksen omaavana Piritalla on kokonaisvaltainen näkemys ja kokemus hoitamisesta, jossa yhdistyvät anatomian ja fysiologian vankka tuntemus ja kädentaidot yhdessä kätilötyön kliinisen osaamisen ja ammattitaidon kanssa kokonaisuudeksi, jossa pystytään antamaan yksilöllinen hoito asiakaalle. Piritan asiakaskunta koostuu ihmisen koko elämänkaaren ajalta vauvasta ikä-ihmisiin. Raskaanaolevat, synnyttäneet sekä vauvat ja lapset ovat kuitenkin asiakasryhmiä, joiden kanssa Piritta työskentelee päivittäin. Piritta on tiiviissä yhteistyössä lastenlääkärien, imetysohjaajien sekä äitiysfysioterapeuttien kanssa, jotta asiakkaalle saadaan paras mahdollinen hoito.

Astuessaan perinteisen kiinalaisen lääketieteen koulutukseen, Piritan ammatillinen polku on avautunut aina oikealla hetkellä juuri oikeaan suuntaan. Rakkaus ihmisen hoitamiseen kokonaisuutena on ajanut Pirittaa suuntaan, jossa hän on aina voinut liittää edelliset opinnot saumattomasti seuraavaan kokonaisuuteen. Osteopatian opintojen aikana kiinnostus raskaanaolevien ja vauvojen hoitoon kasvoi, ja pian valmistumisen jälkeen alkoi hahmottua tarve opiskella kätilöksi, jotta ammatillinen osaaminen saisi lisää syvyyttä. Piritta on myös imetysohjaaja. Näitä opintoja Piritta on syventämässä lisää, saadakseen vielä vahvemman osaamisen vastaanottotyöhönsä.

Piritta on toiminut usean vuoden myös kouluttajana ammattikorkeakoulussa, yksityisellä sektorilla sekä terveydehuoltoalan koulutuksissa kätilöille, osteopaateille, fysioterapeuteille sekä muille terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Piritta pitää vastaanottoa Helsingissä, Onni ja Hoivassa.

Piritta vetää äitiysviikonlopuissa ohjauksen osteopatia apuna raskausaikana sekä synnytyksessä sen jälkeen.

www.onnijahoiva.fi
Instagram: osteopaattikatilopirittak
Facebook: osteopaatti - kätilö Piritta Kuusela