JAKSOT

Tässä jaksossa puhutaan voima- ja kuntotreenistä raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Vieraana jaksossa on Voimaa naisille -kaksikko: Annukka Tammikivi, joka on naisten hyvinvointiin erikoistunut PT ja hieroja sekä Camilla Marjamäki, joka on äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti , voimaharjoitteluvalmentaja sekä potkunyrkkeilyn EM.

Tässä jaksossa puhutaan siitä, kuinka isä tai kumppani voi valmistautua synnytykseen ja vauvan tuloon. Vieraana on Silja Seppänen (Vauvantai), joka on kouluttanut myös Kätilöliiton synnytysseminaarissa puolison roolin vahvistamisesta synnytyskumppanina.

Tässä jaksossa puhutaan perheen kasvamisesta pienellä sisaruksella. Vieraana jaksossa on Elina Kauppila, joka on tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, toimiva vuorovaikutusohjaaja sekä kirjailija.

Tässä jaksossa Helsingin Naistenklinikan kätilö Anu Suomalainen vastaa kysymyksiin monikkoraskaudesta, -synnytyksestä ja monikkovauvojen hoidosta

Tässä jaksossa keskustellaan tietoisuus-, tunne- ja parisuhdetaidoista raskauden aikana ja vauvaperheessä. Tosin jakso sisältää paljon hyvää ajateltavaa ihan jokaiseen parisuhteeseen, oli perheessä lapsia tai ei.