JAKSOT

Tässä jaksossa keskustellaan tietoisuus-, tunne- ja parisuhdetaidoista raskauden aikana ja vauvaperheessä. Tosin jakso sisältää paljon hyvää ajateltavaa ihan jokaiseen parisuhteeseen, oli perheessä lapsia tai ei.

Tässä jaksossa keskustellaan pienen lapsen uhmäiästä. Vieraana on Pia Penttala, joka on kasvatusalan asiantuntija, psykoterapeutti ja telkkaristakin tunnettu Supernanny.

Tässä jaksossa keskustelemme äidin raskausajan ja vauvavuoden aikaisesta väsymyksestä, uupumuksesta ja alakulosta. Jaksossa vierailee Niina Kettunen, joka työskentelee Äimässä Äidille apua -hankkeen koordinaattorina sekä kokemuskouluttajana ja opiskelee töiden ohessa psykologian maisteriksi.

Raskauden alkuaika on hyvin jännittävää aikaa, jolloin neuvolakaan ei ole vielä uuden odottajan tukena. Tässä jaksossa puhutaan raskauden ensimmäisistä kuukausista ja asioista, jotka mietityttävät tulevia äitejä ennen ensimmäistä neuvolakäyntiä tai julkisen puolen ultraa. Vieraana jaksossa on Tiina Kipinoinen, joka on kätilö ja...