JAKSOT

Tässä 2-osaisessa jaksossa vieraamme Teija Kautto, Uneksija.fi, vastaa kysymyksiin pääasiassa 0-12kk vauvan unesta. Tosin itsekin poimin heti nauhoittaessa vinkkejä myös meidän taaperon uneen.

Tässä jaksossa keskustelemme ruokavaliosta raskauden aikana. Vieraana on Marika Luukkonen, joka on terveystieteiden kandidaatti ja viimeisen vuoden maisteriopiskelija, jonka mielenkiinto on nimenomaan raskausajan ruokavaliossa.

Podcastin jakso 3 on tavallaan synnytystarina, mutta siinä kätilö kertoo vaiheista, mitä lähes jokainen alatiesynnytys käy läpi. Kyseinen jakso onkin erittäin hyödyllinen kaikille synnytykseen valmistautuville. Tässä kokemus-jaksossa kuulet yhden äidin kokemuksia ja ajatuksia hänen omista synnytyksistään...

Tässä jaksossa keskustelemme siitä, mitä tapahtuu synnytyksen aikana. Jaksossa vierailee Eeva Itkonen, joka on kätilö, terveydenhoitaja, sertifioitu synnytysdoula ja Spinning Babies® -synnytysvalmentaja, valtiotieteiden maisteri ja kolmen lapsen äiti.

Tässä jaksossa keskustelemme liikunnasta raskausaikana sekä siitä, miten liikkeellä voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Vieraana jaksossa on äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjanfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri ja pilatesohjaaja Janna Rosenqvist.

Jakson aikana keskutellaan esimerkiksi siitä, mitä synnytykseen valmistautuminen tarkoittaa ja kuinka sen voi ylipäänsä aloittaa. Jakso sisältää tietoa, kuinka jo raskausaikana voi vaikuttaa tulevaan synnytykseen ja avautumisvaiheeseen. Mukana on useita hyödyllisiä vinkkejä omaan valmistautumiseen sekä siihen, mistä voi etsiä lisää tietoa. Lisäksi...

Esittelyjakso

25.08.2020

Lyhyessä intro-jaksossa Paula, Onnen Kuplia -perustaja ja podcastin juontaja, kertoo omasta taustastaan sekä siitä kuinka podcast sai alkunsa, mitä tulevat jaksot pitävät sisällään ja kuinka kuulijat voivat osallistua podcastin tekoon. Voiko kukaan toivoa, että saisi synnyttää uudestaan?