PODCAST SHOW NOTES

Tässä jaksossa keskustelemme siitä, mitä tapahtuu synnytyksen aikana. Jaksossa vierailee Eeva Itkonen, joka on kätilö, terveydenhoitaja, sertifioitu synnytysdoula ja Spinning Babies® -synnytysvalmentaja, valtiotieteiden maisteri ja kolmen lapsen äiti.

Tässä jaksossa keskustelemme liikunnasta raskausaikana sekä siitä, miten liikkeellä voi vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Vieraana jaksossa on äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjanfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri ja pilatesohjaaja Janna Rosenqvist.

Jakson aikana keskutellaan esimerkiksi siitä, mitä synnytykseen valmistautuminen tarkoittaa ja kuinka sen voi ylipäänsä aloittaa. Jakso sisältää tietoa, kuinka jo raskausaikana voi vaikuttaa tulevaan synnytykseen ja avautumisvaiheeseen. Mukana on useita hyödyllisiä vinkkejä omaan valmistautumiseen sekä siihen, mistä voi etsiä lisää tietoa. Lisäksi...

Esittelyjakso

25.08.2020

Lyhyessä intro-jaksossa Paula, Onnen Kuplia -perustaja ja podcastin juontaja, kertoo omasta taustastaan sekä siitä kuinka podcast sai alkunsa, mitä tulevat jaksot pitävät sisällään ja kuinka kuulijat voivat osallistua podcastin tekoon. Voiko kukaan toivoa, että saisi synnyttää uudestaan?