Onnen Kuplia -podcast

Onnen Kuplia on podcast, jonka aikana keskustellaan raskauteen ja vauvavuoteen liittyvistä aiheista. Joka jaksossa äitiysalan ammattilainen vastaa kysymyksiin, joita kuulijat voivat lähettää etukäteen alla olevalla lomakkeella. 

  1. Lue alta seuraavien jaksojen aiheet sekä kuka vierailee jaksossa asiantuntijana.
  2. Lähetä alla olevalla lomakkeella kysymyksesi asiantuntijalle. Pystymme huomioimaan ainoastaan lomakkeella saapuneet kysymykset.
  3. Katso jakson julkaisupäivä ja kuuntele (alla). Kuunneltavissa myös seuraavilla alustoilla: Spotify, Acast, Apple podcasts, Google podcasts
  4. Kunkin jakson "show notes" nähtävillä jakson julkaisun jälkeen täällä.
  5. Kerro aiheesta kiinnostuneelle ystävällesi Onnen Kuplia -podcastista.
  6. Anna palautetta, kommentoi ja ehdota tulevia aiheita Instagramissa @onnenkuplia tai Facebook-sivuilla Onnen Kuplia


JAKSOT

JAKSO 5: RASKAUDEN AIKAINEN RAVINTO

Vieraana: Marika Luukkonen, joka on terveystieteiden kandidaatti ja viimeisen vuoden maisteriopiskelija, joka teki kandin tutkinnon vegaaniruokavalion yhteydestä raskauden etenemiseen ja syntyvän lapsen hyvinvointiin ja työstää parhaillaan tutkielmaa raskauden aikaisen ruokavalion yhteydestä lapsen immuunivälitteisiin ruoka-allergioihin. 

Julkaistaan: 6.11.2020

KYSYMYKSESI ÄITIYSALAN ASIANTUNTIJALLE

Huom. yhdellä lomakkeella voi lähettää kysymyksiä vain yhteen aihepiiriin. Jos haluat lähettää kysymyksiä useampaan aihepiiriin, sinun tulee lähettää erillinen lomake jokaiseen aihepiiriin. 

Henkilötietojen luovutus alla ei ole pakollista. 

Jos haluat vastaanottaa Onnen Kuplia -uutiskirjeitä tai markkinointiviestejä, ilmoita myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi (tietojen käsittelyehdot).