RASKAUSJOOGA

Hamin raskausjooga (6.-7.2.)

Tällä raskausjoogatunnilla on liikettä ja lepoa sopivassa suhteessa. Tunnin aikana tehdään kaikille odottajille sopivia, turvallisia liikkeitä, jotka mm. avaavat kylkiä ja hoitavat selkää. Yksinkertaiset harjoitukset helpottavat kehon kireyksiä ja tekevät samalla tilaa hyvälle hengitykselle, johon keskitymme fyysisten liikkeiden jälkeen. Tunti päättyy ohjattuun loppurentoutukseen. Osallistuminen ei vaadi aiempaa joogakokemusta, vaan tunti sopii myös ensikosketukseksi joogaan.

Tunnin ohjaa Hami eli Hanna-Mari Nieminen, joka on kokenut joogaohjaaja, sertifioitu Spinning Babies®-synnytysvalmentaja, doula, tietokirjailija ja äiti.


Hennan Raskausjooga (17.-18.10.)

Tällä joogatunnilla pidetään keho liikkeessä helpoilla ja turvallisilla jooga-asennoilla. Tarkoituksena on antaa keholle tilaa sopeutua raskauden aikaisiin muutoksiin. Monet harjoitukset helpottavat raskauden tuomissa vaivoissa ja ennaltaehkäisevät niitä. Joogasta saat tasapainoa, kehotietoutta ja luottamusta omaan kehoosi synnytykseen asti. Välillä pysähdytään luomaan yhteyttä vauvaan, välillä liikutaan virtaavasti liikeestä toiseen. Tunnilla tehdään tuttuja jooga-asentoja ja samalla saat kokeilla uusia luovia tapoja harjoitella ja ylipäätään liikkua raskauden aikana. Tunnin päätteeksi tehdään syvärentoutus, jolloin keho päästää irti jännityksistä ja mieli hiljenee. Olosi on taatusti latautunut ja energinen.

Tunnin ohjaa Henna Heimonen, joka on astanga- ja yinjoogaopettaja ja erikoistunut raskaus- ja äitiysjoogaan.