Tarinamme

Raskausaika on ainutlaatuista aikaa ja synnytys yksi naisen elämän suurimmmista tapahtumista. Ajatus äitiysviikonlopusta syntyi halusta järjestää tapahtuma, johon olisin itse halunnut osallistua raskausaikana ja joka auttaa tulevia äitejä valmistautumaan positiiviseen synnytyksen ja äitiyden kokemukseen.


Kuka minä olen

Aiemmin elämäni täyttyi pitkistä työpäivistä ja jatkuvista työmatkoista. Ikää oli mittarissa yli 35, elämä oli kivaa, enkä ollut enää varma haluaisinko perhettä. Tämä muuttui, kun tapasin mieheni ja nyt elämäni ja sydämeni täyttää mieheni lisäksi maailman ihanin pieni tyttö.

Raskaana oleminen oli ainutlaatuista aikaa, johon halusin panostaa. Viimeinen kuukausi äitiysloman alettua on jäänyt mieleeni erityisen ihanana aikana, jolloin kiireisten vuosien jälkeen sain hyvällä omallatunnolla keskittyä itseeni ja käyttää aikani, energiani ja rahani täysin omaan hyvinvointiini.

Olin koko elämäni ajatellut synnytystä isona pelottavana mörkonä, mutta kun valmistauduin siihen fyysisesti ja henkisesti, jopa 38 tunnin synnytys oli upea ja positiivinen kokemus. Niinkin positiivinen, että kun ystäväni synnytys alkoi kolme viikkoa myöhemmin, ajattelin kaihoisasti että minulla se kokemus on jo ohi.

Olen tehnyt töita tapahtuma-alalla lähes 20 vuotta. Äitiysajan innoittamana syntyi Onnen Kuplia, joka järjestää tapahtumia joihin olisin halunnut itse osallistua raskausaikana. Tapahtumia, joiden palvelut on suunniteltu ottaen huomioon mitä uudet äidit kokevat tarpeelliseksi, tärkeäksi ja hyväksi matkalla synnytykseen. Toivon, että äitiysviikonloppu auttaa uusia äitejä valmistautumaan positiivisen synnytyksen ja äitiyden kokemukseen.

Äitiysviikonlopun aikana äänessä ovat ammattilaiset. Toivottavasti tapaamme myös Onnenkuplia-somessa, missä jaan tapahtumatietojen lisäksi kokemuksiani sekä ajatuksia ja vinkkejä muilta äideiltä sekä ammattilaisilta. Muista kuitenkin, että tärkeintä  äitiysmatkalla on kuunnella omia vaistoja ja tuntemuksia, sillä jokaisen raskausmatka ja vauva-vuosi on ainutlaatuinen. 

Sydämellä, Paula

Instagram: onnenkuplia
Facebook: Onnen Kuplia