ONNEN KUPLIA TILANVALTAAJANA 

Tämä on tila, jossa odottajat sekä vauva- ja lapsiperheet virkistäytyvät ja saavat kaipaamansa tietoa sekä vertaistukea lämminhenkisessä ilmapiirissä, johon jokainen on tervetullut lokakuun ajan.

Lue alta, mitä ohjelmaa on luvassa ja miten voit osallistua.


Osallistu etänä

Voit osallistua ilmaiseksi kuukauden ohjattuihin sisältöihin kotoa käsin (poikkeus: viikonlopun mittainen synnytysvalmennus).

Lue lisää etäosallistumisesta

Osallistu livenä

Osallistuminen 1,24€ (poikkeus: viikonlopun mittainen synnytysvalmennus). 

Sijainti: Aleksanterinkatu 28, Helsinki

Lue lisää liveosallistumisesta

Ilmoittautuminen on auki ensimmäisen viikon ohjelmaan

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Onnen Kuplia saa Torikortteleiden tilat Helsingin Senaatintorin kupeessa käyttöönsä koko lokakuun ajaksi yhdessä @tuplamatkalla IG-tilin kanssa näkyvyyttä vastaan yhteistyössä Torikorttelit & markkinointitoimisto Ping Helsinki. Onnen Kuplia järjestää tiloissa pääosin ilmaista ohjelmaa raskausaikaan ja vauvavuoteen ja Tuplamatkalla puolestaan vanhemmille päiväkotikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

LOKAKUUN OHJELMASSA (täydentyy)

Tiistaina 12.10. Vauvan kehityksen tukeminen

Mainos: Oppi&ilo sponsoroi tämän sisällön, jonka aikana tutustumme vauvan liikunnalliseen, kielelliseen ja tunnetaitojen kehitykseen ensimmäisen vuoden aikana. Tämän sisällön aikana opit tapoja, joilla vauvan kehitystä voi tukea erilaisten leikkien ja arjen toimintatapojen avulla.

Oppi&ilon kirjat ja puuhakortit ovat olleet suosikkeja Onnen Kuplia Paulan perheessä ja jo alle puoli vuotias vauva rakasti heidän kirjojaan. Olemmekin superiloisia, että saamme lokakuun vauvakahviloihin myös Oppi&ilo uutuustuotteita leikittäväksi.


Osallistu etänä klo 14:00 - 15:15

Vauvakahvila 13:00 - 16:00

Ilmoittaudu vauvakahvilaan 12.10. alkaen


Ohjaajana: terveydenhoitaja ja kätilö Eeva Itkonen, sisällön tarjoaa Oppi&ilo

Torstaina 21.10. MusaMamat

 MusaMamat-kurssilla luodaan yhteyttä kohtuvauvaan musiikin keinoin. Tunneilla rytmitellään, soitetaan, liikutaan, tehdään hengitysharjoituksia ja harjoitellaan luonnollista äänenkäyttöä omaa kehoa kuunnellen. Samalla äidit saavat myös arvokasta vertaistukea.


Osallistu etänä klo 18:30 - 19:00

Liveilta 18:30 - 19:15 

Ilmoittaudu liveiltaan 12.10. alkaen

Ohjaajana: Jamkids


Torstaina 28.10. Vauvamuskari

Jamkidsin vauvamuskarihetkessä heittäydytään musiikin iloon yhdessä kokemalla ja tekemällä. Tutut ja Jamkidsin omat lastenlaulut antavat iloisia ideoita vauvan ja vanhemman väliseen vuorovaikutukseen, ja yhdessä musisointi tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Muskarihetki sopii ihan jokaiselle - lähde kanssamme uuteen seikkailuun!


Osallistu etänä klo 14:00 - 14:30

Vauvakahvila 13:00 - 15:30

Ilmoittaudu vauvakahvilaan 12.10. alkaen

Ohjaajana: Jamkids


Seuraa Onnen Kuplia somessa ja liity Onnen Kuplia Online FB-ryhmään jo nyt, niin et missaa, mitä tulee tapahtumaan. Samalla tuet tämän ilmaistapahtuman järjestämistä, kiitos!

TAPAHTUMAA TUKEVAT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Ilman heitä tämän tapahtumakuukauden toteuttaminen ei olisi mahdollista. Iso kiitos!

YHTEISTYÖHÖN

Haluaisitko olla mukana tukemassa tuoreita vanhempia, tuomassa hyvinvointia ja iloa raskausaikaan sekä vauvavuoteen ohjaamalla sisältöä, johon voi osallistua kuka tahansa matalalla kynnyksellä sijainnista ja taloudellisesta tilanteesta riippumatta?

Haluaisitko auttaa meitä järjestämään ilmaistapahtuman, joka sisältää vertaistukea vanhemmuuteen sekä tietoa ja hyvinvointia raskausaikaan sekä vauvavuoteen, etenkin nyt korona-aikana, jolloin useat julkiset palvelut ovat olleet tauolla tai laukkautettu?

Haluaisitko tavoittaa odottajia ja vauvaperheitä ja kertoa heille omista palveluistasi tai tuotteistasi, joista on iloa ja tukea odottajien ja vauvaperheiden arjessa?

Jos vastasit kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä paula@onnenkuplia.fi