USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Missä vaiheessa raskautta voin osallistua tapahtumaan?

Sanotaan, että optimaalinen aika osallistua synnytysvalmennukseen on pian viikon 30 jälkeen. Voit kuitenkin osallistua tapahtumaan missä vaiheessa raskautta tahansa. Suosittelemme kuitenkin, että osallistut tapahtumaan viimeistään kuukautta ennen laskettua aikaa, koska tapahtuman aikana saat vinkkejä hyvinvointiin raskauden aikana ja siihen, mitä voit tehdä ennakkoon helpottaaksesi tulevaa synnytystä.


Voinko osallistua tapahtumaan yksin?

Kyllä voit, suurin osa osallistujista osallistuu tapahtumaan yksin. Viikonloppu onkin mainio tilaisuus tutustua muihin naisiin samassa elämäntilanteessa.


Saako puolisoni osallistua tapahtumaan?

Viikonlopun ohjelma on suunniteltu vain naisille, jolloin kaikki osallistujat voivat puhua vapaammin intiimiltäkin tuntuvista asioista. Puoliso tai muu tukihenkilö on tervetullut osallistumaan synnytysvalmennuksen viimeiseen osioon sunnuntaina iltapäivällä (merkitty ohjelmaan), jossa käydään läpi tukihenkilön roolia synnytyksessä.


Osallistun ohjelmaan yksin, mutta haluaisin että puolisoni on mukana hotellilla ja ohjelman vapaa-ajalla. Onko tämä mahdollista?

Voimme varata 2 hengen huoneen lisämaksusta. Tämä sisältää majoituksen sekä aamiaisen sunnuntai-aamuna. Lisämaksu vaihtelee tapahtumittain, joten ota yhteyttä järjestäjään, jos haluat varata 2hh. Mainitse asiasta myös ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa.


Haluaisin saapua paikalle jo perjantaina, miten järjestän tämän?

Ohjelman hintaan sisältyy majoitus (1hh) lauantaista sunnuntaihin. Voimme varata lisäyön puolestasi, mutta maksat sen hotellilla kirjautuessasi sisään. Lisäyön hinta ja saatavuus riippuu päivämääristä, joten jos haluat varata lisäyön, otathan yhteyttä järjestäjään. Jos varaat lisäyön suoraan hotellilta, ilmoitathan tästä järjestäjälle, niin voimme pyrkiä järjestämään tapahtuman aikaisen majoituksen niin, ettei sinun tarvitse vaihtaa huonetta viikonlopun aikana.


Mitä ruokailuita tapahtuma sisältää?

Tapahtuman ruokailut vaihtelevat tapahtumapaikan ja ohjelmasisällön mukaan. Ohjelman hintaan sisältyy aina erikseen mainitut ruokailut. Ruokailut on suunniteltu niin, että ohjelman aikana ei pitäisi olla tarvetta lisäruokailuille, ellei raskausajan vointi vaadi tiheämpää ruokailua/napostelua. Ruokailuihin sisältyy ruokajuomana vesi. Muut juomat tai lisäruokailut voi ostaa itse paikan päällä.


Huomioidaanko ruokailuissa erityisruokavaliot?

Hotellien aamiainen on yleensä sama buffet kaikkien hotellivieraiden kanssa. Muut ruokailut on suunniteltu täysin huomioiden raskausajan rajoitukset. Jos olet kasvissyöja, vegaani tai sinulla on allergioita tai muita eritiysruokavalioita, ilmoitathan tästä ilmottautumislomakkeella. Tapahtumapaikat pyrkivät huomioimaan kaikki etukäteen (viimeistään 14 päivää aiemmin) ilmoitetut ruokavaliot. Jos ilmoitat ruokavaliostasi vasta paikan päällä, tarjotaan vaihtoehdot mahdollisuuksien mukaan ja tapahtumapaikka veloittaa sinulta 15€ lisämaksun.


Miten olette huomioineet koronan?

Ryhmät ovat pieniä ja tiloissa tulee olemaan riittävä väljyys sen hetkisen ohjeistuksen mukaan. Majoituspaikka vastaa tiloista ja ruuasta, joten käymme heidän kanssa läpi tarkasti koronavarotoimet ottaen huomioon ohjelman kulun. Jos kävisi niin huonosti, että joudumme peruuttamaan tapahtuman koronan takia, niin osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan osallistujille. Kaikille sisällöntuottajille on myös mietittynä korvaavat henkilöt sairastapausten varalta.


Voinko perua osallistumisen?

Tapahtumaan ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuessaan äitiysviikonloppuun osallistuja sitoutuu maksamaan tapahtuman maksun kokonaisuudessaan, joka laskutetaan ja maksetaan ennen kurssia. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus eikä poista maksuvelvollisuutta. Ostettuasi osallistumisen tapahtumaan ei maksua voida enää palauttaa**. Peruutustilanteessa asiakas voi halutessaan hankkia tilalleen toisen osallistujan tai kysyä, onko tapahtuman jonotuslistalla ketään, jolle peruutuspaikan voi siirtää.

** Jos osallistuja joutuu perumaan osallistumisen sairaustapauksen, aikaisen synnytyksen tai sen vaaran vuoksi, osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Onnen Kuplia järjestäjälle. Mikäli peruutuksen syy on asiakkaan lääkärintodistuksella todistama, palautetaan kaikki saadut suoritukset lukuun ottamatta 20 euron varaus- ja toimistokuluja.