YHTEISTYÖ

MEISTÄ: 

Toivomme, että mahdollisimman monen tulevan ja uuden äidin kokemus raskaudesta, synnytyksestä ja vauvavuodesta olisi mahdollisimman positiivinen. 

TEISTÄ: 

Teemme mielellämme yhteistyötä vastuullisten yritysten kanssa, jotka haluavat osaltaan vaikuttaa positiiviseen äitiyskulttuuriin ja vanhemmuuteen. Toiveenamme on monipuoliset, kekseliäät ja pitkäikäiset kumppanuudet. 


Toivomme, että tulevilla äideillä ja uusilla vanhemmilla olisi riittävästi tietoa sekä mahdollisuus panostaa omaan hyvinvointiin ja positiiviseen kokemukseen äitiydestä ja vanhemmuudesta. Tiedon saanti tämän koko elämän mullistavan ajanjakson aikana ei ole automaattisesti helppoa, ja omaan hyvinvointiin ei osata tai ole mahdollisuutta panostaa. Moni uusi vanhempi kokee myös yksinäisyyttä tässä uudessa elämäntilanteessa, jolloin vertaistuki on kultaakin kalliimpaa. Haluammekin osaltamme vaikuttaa tähän positiivisesti, jotta vanhemmat voisivat nauttia täysillä raskaudesta sekä siitä nopeasti ohikiitävästä ajasta pienen vauvan kanssa. 

Jos tahdot tehdä kanssamme yhteistyötä, ole rohkeasti yhteydessä. Teemme erilaisia yhteistyöprojekteja ja -tapahtumia livenä sekä somen ja podcastin kautta. 

TILAA MEDIAKORTTI JA LÄHETÄ VIESTISI ALLA:


Olen Paula Jurvanen, Onnen Kuplia perustaja. Olen tehnyt töitä tapahtuma-alalla 20 vuotta, viimeisimmät 10 vuotta englantilaisen Worldwide Events:n johtoryhmän jäsenenä sekä tiimin johtajana. Äidiksi tulo mullisti elämäni kaksi vuotta sitten, ja raskauden loppuaika, synnytys ja vauvavuosi olivatkin elämäni ihanimpia kokemuksia. Näistä kokemuksista syntyi Onnen Kuplia vuonna 2020.

Lähetä minulle sähköpostia: paula@onnenkuplia.fi 

Olemme saaneet tehdä aiemmin yhteistyötä mm. näiden hienojen yritysten kanssa.